Saija Palin
Referenssit

Referenssit

Mylly

Saija on järjestänyt Kauppakeskus Myllyssä useita muotinäytöksiä sekä toiminut juontajana lukuisissa suurissa jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa. Saija saa kokeneella otteellaan ja sädehtivyydellään aikaan lämpimän ja positiivisen tunnelman tapahtumassa kuin tapahtumassa. Saijan rautaiseen ammattitaitoon voi luottaa 100-prosenttisesti. Saija on vertaansa vailla oleva, omistautunut, monipuolinen ja sanavalmis viihteen ammattilainen, taattua timanttilaatua!

Suvi Vuohijoki,
Kauppakeskus Mylly Markkinointipäällikkö


Nordea

Huippuammattilaisen otteella Saija johdatti yritysvieraamme läpi tanssillista taidetta, haastatteluja, keskustelua ja musiikkia sisältäneen illan, jonka käsikirjoitus pitkälti muotoutui ohjelman edetessä. Saijan huolellinen valmistautuminen näkyi erinomaisessa lopputuloksessa ja hän loi valloittavalla persoonallaan sekä avoimella ja positiivisella asenteellaan tilaisuuteemme lämpimän ja rennon tunnelman. Monipuolisella osaamisellaan Saija varmisti tilaisuuden onnistumisen toimimalla ohjelman "perusrunkona", toisaalta pitämällä huolen sisältökokonaisuudesta ja toisaalta heittäytymällä itse sekä täydentäen sisältöä yksityiskohtaisilla tiedoilla tai omilla tarinoilla. Kiitämme ja annamme vahvan suosituksen - positiivisten asiakaspalautteiden saattelemana!

Anne Kallio,
markkinointipäällikkö, Nordea

 


Puolustusvoimat 100

Puolustusvoimat 100-kesäkiertue 2018

Tilaisuutemme onnistui täydellisesti ja suuri tekijä oli Saijan toiminta juontajana.

Markku Kanko,
Kansliapäällikkö,
Puolustusvoimat


Elixir


Sporttinen Saija on toiminut jo pitkään Elixir TV-ohjelman juontajana ja urheilijana.

Elixir
Marli

Eckes-Graninin 150v juhlatilaisuudet

Olemme käyttäneet Saijan ammattitaitoja vuosien ajan eri tilaisuuksissa, Hän on juontanut niin henkilökunta kuin asiakastilaisuuksiamme. Hän on aina perehtynyt etukäteen riittävästi taustoihin ja Pystyy luontevasti sisällyttämään yksityiskohtia ko tilaisuuteen jolla saadaan yleisölle erittäin hyvä/positiivinen/ammattitaitoinen tms kuva.

Hän on myös luontevasti osallistunut työtehtävien jälkeen tilaisuuksiin ja ollut läsnä koko positiivisella persoonallaan. Myöskin hän on ollut aina valmis ja halukas osallistumaan hyväntekeväisyysprojekteihimme kuten lasten syöpäpotilaiden varainkeruuteen . Myös hän on ansioitunut juontana urheiluseurojen klubiemäntänä ,esim tps

Timo Laukkanen,
Tj. ECKES-GRANINI FINLAND OY AB


Franny

Franny 2017

Franny Awards 2015 ja 2017

"Lämmin ja iso kiitos hienosti juonnetusta Franny Awards -palkintogaalasta. Gaala on vuoden tärkein tapahtuma franchisingsektorilla ja monelle palkitulle franchisingyrittäjälle yksi elämän kohokohtia. Tapahtuman järjestäjänä oli mukava kuulla monelta taholta spontaania hyvää palautetta juontajavalinnastamme. Sinulla oli tärkeä rooli tapahtuman onnistumisessa aidolla, positiivisella ja heittäytyvällä esiintymiselläsi."

Suomen Franchising-Yhdistys
Juha Vastamäki, Toiminnanjohtaja


Itella


Itella


Itella

"Olen saanut vain pelkkää positiivista palautetta illan esiintymisestä. Se miksi sinut valitsin monen ehdokkaan joukosta oli se oma fiilis ja tunne. Julkkis joka osaa ottaa ihmiset luonnollisesti vastaan ja on mutkaton, suora ja rento tyyppi sopi juuri meidän asiakastilaisuuteen. Täytit minun odotukseni täysin, mutta tärkeimmät eli asiakkaat joita varten tilaisuus rakennettiin pitivät illan juontajasta ja rennosta meiningistä!"

Päivi Pekkanen, markkinointipäällikkö
Itella Logistics Oy


ItellaItella
Akseli Kiinteistöpalvelut


”Sylin täydeltä kiitoksia Saijalle Akseli Kiinteistöpalvelujen 40-vuotisjuhlan juonnosta. Saija toi iloisella olemuksellaan juhlaamme hyvän tunnelman ja vaikutti ratkaisevasti siihen, että yleisö saatiin sulamaan. Hän loi onnistumisen edellytykset perehtymällä etukäteen huolellisesti juhlan järjestäjän toivomuksiin, ohjelmaan ja kutsuvierasjoukkoon."

Akseli Kiinteistöpalvelu Oy, Tj. Mauri Kivilaakso


Kuva: Riikka KyläheikoTranspoint on avannut viimeisen kahden vuoden aikana 3 uutta logistiikkakeskusta. Avajaisjuhlallisuuksien juontotehtävät on hoitanut kaikissa Saija. Yksinkertaisesti homma toimii niin hienosti että ei ole edes mietitty muuta vaihtoehtoa. Loistava tilannetaju eikä konseptit sekoa vaikka tulisi yllätyksiäkin. Saijalla on Asenne 110%!

Heikki Ruuhijärvi, Marketing Director, VR-Group Ltd
VR Logistics


Railshow

VR Railshow-kiertue

Saija Palinin pirteys ja avoin luonne sopivat hyvin meidän kesäiselle Railshow-kiertueellemme, jossa hän toimi juontajana. Hän osasi ottaa yleisönsä ja hallitsi myös asiapuolen sekä omaksui hyvin VR:ään sekä Uuteen juna-aikaan liittyvät asiat. Saijan kanssa oli ilo toimia, sillä hän on hyvin yhteistyökykyinen ja -haluinen.

Kaj Nordströmi,
VR:n markkinointiviestintäpäällikkö

Mehiläinen

Mehiläinen
"Vuosi 2009 oli Mehiläisessä 100-vuotisjuhlan aikaa. Aikaa terveydelle -kiertue vieraili kevään ja alkusyksyn aikana 16 paikkakunnalla Suomessa Marraskuussa juhlavuotemme huipentui Finlandia-talolla järjestettyyn sidosryhmäjuhlaan sekä Kaapelitehtaalla vietettyyn henkilökunta- ja ammatinharjoittajajuhlaan. *Saija hoiti kaikkien tapahtumien ja juhlien juonnot rautaisella ammattitaidolla. Saija on helposti lähestyttävä, pirteä ja sympaattinen persoona, mikä korostui erityisesti kiertueellamme. Saijalla on taito kohdata erilaiset kohderyhmät luontevasti tilaisuuden luonne ja sen erityispiirteet huomioiden. Suosittelen lämpimästi."

Teija Vierimaa, Viestintäpäällikkö
Mehiläinen Oy

Kuva: Max Edin


Hyvän Olon -tapahtuma

Hyvän Olon- tapahtuma Espoo,
haastattelussa Raimo Helminen
Inno

Inno
Uudistuneen Innon uutena juontajana yhdessä sisustusarkkitehti Mikko Vesasen kanssa!

Lue lisää Innon omilta sivuilta: www.livtv.fi/ohjelmat/innoStudio55

Silja Europalla, Studio55- risteilyjen juontajana.

Yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 2010- Saijan haastattelussa Tangokuninkaat Marko Lämsä, Risto Nevala ja Jukka Hallikainen.


Salatut Elämät

Salatut Elämät

Saija Palin näytteli Salatut Elämät -TV-sarjassa MTV3 kanavalla 2008 ja 2009, Niina Kanervan roolissa. Niina oli räväkkä ja menevä sisustussuunnittelija, jolla oli myös salainen ammatti tanssityttö Mirandana.

Kuva: Pekka Mustonen, MTV3


Tangomarkkinat

Tangomarkkinat on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä Suomessa.

"Juontajan on kyettävä hyvin paineenalaisessa ympäristössä suoriutumaan vaativasta suorien lähetyksien aiheuttamista velvoitteista sekä täydentämään juontajaparia "heikkouksissa" sekä tuomaan esille parin vahvuuksia. Juontajan rooli on myöskin saada laulukilpailun osallistujat tuntemaan olonsa mahdollisimman luontevaksi kilpailun jännityksen voittamiseksi. Juontajan on pystyttävä myöskin osattava siirtyä taka-alalle, kun on sen aika ja annettava kuninkaalliselle loistolle oma sijansa. Juontajan tehtävä on vaativa ja Saija hoiti tehtävänsä esimerkillisen hyvin. Saija otti ensikertalaisena vielä hyvin vahvan roolin ohjelman kulussa Porkan Jannen parina ja pari täydensi toisiaan loistavasti. Ammattilaisten kanssa on hienoa työskennellä."

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy
AP Kuismin, Toimitusjohtaja


Auran Aallot

Saija Palin toimi Radio Auran Aaltojen aamujuontajana syyskaudella 2005.

"Vaikka työpäivä alkoikin joka arkipäivä jo aamukuudelta ja lähetys seitsemältä, jaksoi Saija yhdessä juontajaparinsa Sami Kurosen kanssa tuoda jokaiseen Turun syysaamuun iloista mieltä ja positiivista henkeä. Saija oli työssään äärimmäisen pedantti, mutta osoitti samalla kuitenkin upeaa luovuutta, joka on ehdoton edellytys elävän radiolähetyksen aikaansaamiseksi. Saijan työssä oli havaittavissa - tai paremminkin meidän tapauksessa kuultavissa - vankka juontajakokemus, johon samalla yhdistyi aito innostus radiotyöhön. Lopputulos oli kerrassaan hyvä!"

Harri Moisio, Ohjelmapäällikkö
Radio Auran Aallot, Turku

TPS

HC TPS.n klubi - ja otteluemäntänä kausina 2008-2009 ja 2007-2008

"Teimme syksyllä 2007 kiekkomaailmaan radikaalin päätöksen: Saija Palin HC TPS:n klubi- ja otteluemännäksi perinteisten lätkäjätkien sijaan. Tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua. Saijan positiivinen ja ammattimainen ote on sulattanut kaikki ennakkoluulot ja tuonut Saijalle vankan faniporukan. Varsinkin nuoret ja naiset ovat olleet iloisia Saijan roolista ja positiivisesta otteesta."

Seppo Sutela, HC TPS toimitusjohtaja


Työhistoria

 • Salatut Elämät-sarja (MTV3) Niina Kanervan rooli.
 • Tangomarkkinoiden 2010 tuomari, Turun kaupunginedustaja
 • Mehiläinen 100.vuotta juhlakiertueen juonnot
 • HC TPS Business Clubin juontaja
 • Tangomarkkinoiden juontaja, MTV3 suorat lähetykset, useana vuonna myös tangokadun juontajana
 • Radio Auran Aaltojen juontaja
 • Elixir MTV3
 • Onnenpyörä MTV3
 • 2000-2009 Useita messu-, muotinäytös ja yritystapahtumien juontoja
 • Suomen Neito 2003, suoralähetys MTV3, juontaja.
 • Etuovi.com asuntoesittely- ohjelma MTV3 2002, juontaja.
 • Eq-pankin sijoittajastudion juontaja MTV3 2004-2006, juontaja.

Asiakkaita mm:

Turun Sanomat, Transpoint Oy, Tunturi Oy ltd, VR, Tallink Silja Oy, UPM, Toyota Auto Finland Oy, Helsingin Pörssi, Helsingin ja Turun Osuuskauppa, Naantali Spa, Finnair Oyj, Lumene Oy, Würth Oy, Ylläs Ski, Itella Oyj, Kodin Ykkönen, Maskun Kalustetalo Oy, Mehiläinen Oy, Electrolux Oy, E-maileri.