Saija Palin
Referenssit
Seinäjoen Käsityömessut

Saija puhujaksi


Puhujana Saijaa on kiitelty ihmisten lämpimästä kohtaamisesta ja läsnäolevasta esintymisestä. Saija on saanut paljon kiitosta myös hänen tyylistään puhua tavalla, johon ihmisten on helppo samaistua. Sanavalmiina esiityjänä hän ei epäröi laittaa itseään likoon. Elävä kerronta välittyy yleisöön ja luo ainutlaatuisen vuorovaikutussuhteen. Inspiroivat kuvat ja tarinat vievät kuulijat helposti niin sisustuksen, kuin muodin- ja pukeutumisenmaailmaan. Samalla Saija voi toimia myös tapahtuman juontajana.


Seinäjoen Käsityömessut


Pukeutusmisoppia ja kauden muotia

Vartalotyypit luennoissa kuulija saa monta hyvää vinkkiä omaan pukeutumiseensa ja oppii samalla korostamaan omia vahvuuksiaan sekä kantamaan itsensä ylpeänä ja ryhdikkäänä.

Minkälaiset asusteet sopivat juuri sinulle ja miten ihmeessä huiveja käytetään täydentämään asuja.

Saija on järjestänyt erilaisia muuttumisleikki- ja muotitapahtumia jo useamman vuoden ajan, joten pukeutuminen sekä muoti ovat hänelle jokapäiväistä "herkkua".

Kuvassa:
Saija puhumassa Vartalotyypeistä Seinäjoen Kädentaitomessuilla


Sisustusluento


Sisustustrendit ja viihtyisä koti

Sisustustrendit luennoissa lähtökohtana on ihan tavallisen suomalaisen koti. Miten pienillä asiolla kodista saa paikain, jossa on hyvä olla. Kotona asuu yleensä useampi henkilö, eikä ainostaan vaaleanpunaista rakastava äiti...

Hauskat tarinat ja esimerkit kuljettavat esitystä inspiroimalla kuulijaa luomaan oman unelmakodin tai ainakin siivoamaan, sillä viihtyisän kodin rakentaminen lähtee juurikin siitä.

Keramiikka-artesaanina Saija osaa puhua myös käsityöläisyydestä ja antaa kovasti pidettyjä tee-se-itse sisustusvinkkejä.

Kuvassa:
Saija puhumassa sisustamisesta Jyväskylän rakennusmessuilla 2018